İçeriğe geç

Ruh Noktası ve Ay’ın Burcu

Etrafta okuduğum astroloji yorumlarına diyecek ters hiç bir sözüm yok fakat ay falanca burcunda yorumları doğru ama yanlış.

Nasıl mı şöyle ki ayın bulunduğu burcun diyelim ki aya bir etkisi var, ayrıca dünyanın dönüşünden dolayı her iki saatte bir ev değiştiriyor yani yükselenin değişmesinden dolayı da çok değişken bir etkisi var.

Yani doğum haritası tek bir anı temsil ediyor fakat şu anın transitini düşündüğümüzde sabitlikten söz edemeyiz ve kadersel olarak bu kadar değişken birşeyi yorumlamak ancak çok detaya inilirse saatlik bazda ve ruh noktası yardımıyla yapılabilir ve akıllıca değildir.

Ruh noktası ise kalbimizde hissettiğimiz burçtur ve ayın gökyüzünde bulunduğu burç ile bir ilgisi yoktur. Ayrıca Ruh noktasının özelliği kaderdeki duygusal tetikleyici olmasıdır.

Bunu şuradan çıkarıyorum ki insan aklı ile irade göstererek bir eğlemlilik içerisinde bulunamıyor. Şöyle oluyor ki zihinde oluşan düşünce bir duygu oluşturuyor ve kişiyi o duygu harekete geçiriyor. Nörobilimden öğrendiğim böyle oluyor.

Şimdi etraftaki günlük ay yorumlarına gelirsek doğrular fakat zamanları yanlış yani yorumları alın ruh noktası zamanı için değerlendirin ve biraz kendinizi gözlemlerseniz doğru olduklarını göreceksiniz.

Ama hiçkimse bana mevcut ay burcu yorumlarının tuttuğunu söylemesin.

Kendini tanımayan insanların, tesadüfi olaylar karşısında oluşturdukları, hayali düşünceleri bunun dışında bırakıyorum. Çünkü aylar boyunca an be an ayın hareketlerini inceledim ruh noktasını keşfetmeden önce ve kesinlikle alakası yok tutuyorsa da

Tanrı’nın sonsuz sıfatlarının sonsuz tavırları birbirlerine kolaylıkla karışabildiği içindir. Ancak sonsuz olan sıfatların özleri anlaşıldığı zaman ortaya çıkan tavırların sebepleri anlaşılabilir.

Kategori:Genel