İçeriğe geç

Akrep Dolunayı 27 Nisan istanbul

Ankara haritasında merkür ve venüs 12. evde bulunuyor fakat şanslarına küssünler. Dolunayı istanbulda karşılayanlar için;

Bu dolunay sizin hayatınızda neyi temsil ediyor veya neyi tetikliyorsa toplumsal sonuçlardan bireysel ihtiyaçlara doğru yani 12 den 1 e doğru açıklayalım. Sansasyonel hikayeler yaşayabilirsiniz fakat bunları önceden bilmek size ne kazandırır! Önemli olan kendine ve etrafa doğru gözlerle bakabilmektir.

Güneşin bulunduğu spesifik konum bizi olayların yani sonuçlarının merkezine koyuyor yani toplumla birleşmeye bütünleşmeye bir bütün olmayı benliğimizle yapacağız. Yani başka bir değişle varlığımız ortak uyumun bir parçası olacak.

Uranüs‘ün bulunduğu derece itibariyle de olacak olanlar istisnai olacak beklenmedik şekilde. İsyana dair oluşacak sonuçlarda isyan yapacağımız planların boşa çıkacağına işaret ediyor. Her geçen gün uranüs, kova yada İSYAN’ın etkisi daha çok hissediliyor ve bunun gelecekte daha da hızlanacağını düşünüyorum.

Ceres‘in derecesi gereği ortaya çıkacak olan sonuçlar bizim gururumuza dokunacak. Ceres kalbimizi kıracak şekilde verilmesi gerekeni verdiğimiz anlaşmaya vardığımız nokta. Yani sonuçlar ve gururumuz açısından birşeyler vererek kabülleneceğimiz sonuçlar bekliyor bizi.

Şiron yanin aç gözlü tutkularımız, bizi sonuçlara götüren toplumsal eylemlerimizin içinde bulunuyor.

Neptün‘de isyan alanında; buda ortaya çıkacak toplumsal eylemlerin içerisinde kaotik sonuçlar bulunuyor. İsyan’ı çokça tetikleyen bir kaos. Kaos yada Neptün dediğimde her türlü ihtimali içine alan bütün olasılıkların sonuçlarını kast ediyorum

Jüpiter 10.evde bulunduğu konum; itibarın yani toplumsal kabulun bireylerin bilinçlerinin ortaya konmasıyla olacağını gösteriyor. Yeni size dair kesin şeyleri itibar için ifade edeceksiniz edeceğiz.

Saturn 9.evin sonunda; sözlerimizin yada daha doğru bir değişle toplumda yarattığımız etkinin sonuçlardaki hali saturn yani toplumsal uyumu içeriyor. Yani ortaklıkla birlik olmak ile yada toplumla bütünleşmek adına etkide bulunacağız.

Plüto; kendini ifade alanında yani ifadelerimiz teslimiyet vurgulu olacak. Teslimiyet yani toplum (biz) için yapılması gerekenin yapılması Mc noktasıyla da birleşmiş. Yani ortak ideallerin gerektirdiği fedakar çaba en üst noktada topluma nüfuz edecek.

Ay 6.evde derecesi aynı olduğu için güneş gibi uyum(oğlak) fazında. Yani bireysel kesinliğimizin veya bilincimizin toplumsal uyuma dair olan noktasına odaklanmış olacağız. Yani uyuma dair bir kesinlik duygularımızı etkileyecek. Ayrıca söz konusu duyguların bilincinde olacağız.

Mars 2.evde tutkuya ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim. Yada ihtiyaçlarımızı teslimiyet tutkusu merkezinde belirliyoruz.

Merkür, Venüs ve Lilith 1.evde Asc nin üzerinde olması; kendimize dair nedenlerimiz; ikileme uğramak, etki almak(merkür) ve ortak nedenler, biz ihtiyacı(venüs) olacak. Yani bize koşuyor olacağız ve öğrenmeye doğru. Ve bunların yanında Lilithin kesinliği var. Olacaklar konusunda biz kesin olan bize dair ve etki alacağımız durumları kendimize çekeceğiz.

Sevgiler

6:31:33 (+3) – 27/4/2021Istanbul 

Kategori:Genel