İçeriğe geç

Sonsuz üzerine; sonsuz nerede

Aslında sonssssssssssssssuz fikrini hepimiz biliyoruz. Yani bir çemberin fikrini kavrayabilmek için aynı sonsuz fikrinden yararlanıyoruz.

Çemberin sonsuzluğu başladığı yere geri dönmesinin yanında her bir derecelik mesafeyi oluşturan sonsuz tane noktanın varlığı ile de bilinebilir. Yada bir doğru parçasının sonsuz tane nokta ile birleşmesini kavrayabildiğimiz gibi. Buradan sonsuza giden bir doğru düşünmek istediğimizde hayal edemediğimiz halde bunu kolaylıkla kavrayabiliriz. 7 yaşında olmak yeterli.

Gelelim bu sonsuzluğu etrafımızda hiçbir yerde göremiyoruz. Görebildiğimiz sonsuz olan sıfatların ortaya çıkarttığı tavırlar. Bu tavırlar kalbimizde duygular olarak kendini gösterir ve zihnimizde de düşünce olarak kendini gösterir.

Şimdi biz bu tavırlardan yola çıkarak onları oluşturan sonsuz özlere ulaşamayız. Ancak özünü bildiğimizde yani burçları tanıdığımızda ortaya çıkan tavrın kaynağını saptayabiliriz.

Sonsuza geri dönecek olursak etrafımızda bir tane sonsuz var ama ona geçmeden önce olmayan iki tanesinden bahsedeyim birisi mikrokozmos ki elektronun ağırlığını bile ölçmüşüz demek ki sonsuz değil. Makro kozmoz açısından da içinde bulunduğumuz evreni 15milyar yaşında genişlemiş olarak yani sonsuz olmayarak bilebiliyoruz. Bunlara ama onun içinde de bişey vardır veya sonsuz tane bizim gibi evren olabilir diyebilirsiniz ama söz ettiğim şey bu değil yani varlık sonsuz değil onun özü sonsuz. Ama ek olarak madde de sayamayacağımız kadar sonsuz.

Gelelim etrafımızda olan sonsuza oda Horoscope yada gökyüzüne baktığımızda onu mutlak olarak 360 dereceye bölmek zorundayız. Çizeceğimiz hiçbir çember mükemmel olmayacaktır fakat gökyüzü mükemmel olmak zorunda 3boyutlu varoluş gereği yada varlığın var olmasından ötürü. Belkide böylesine basit bir fikrin üzerinde durmak istememiş insanlar fakat astroloji gösteriyor ki İnsan Ruhu bir çember. Tanrı’nın sonsuz sıfatları bir çember üzerinde sıralanmış ve basitçe 12 tane.

İnsanın algısına değinmek istiyorum. Varoluşunun özü sonsuz olduğu için bir fikir/kişi yanındaysa onu sonsuz olarak algılar. Fakat yanında olmayan bir şeyi düşündüğünde onu sonlu olarak algılar. Yani düşünmediği sürece o olmayacaktır fakat yanında olduğunda düşünmediği zamanda yanında olduğunu bilecektir. Şimdi burada düşünülen şeyin o anda fikrin taşıdığı öz ile birlikte hemen yanımızda olduğunu özellikle söylemek isterim. İnsanın şeyleri an içinde sonsuz düşünürken sonlu algıladığını söylemiş oldum.

Fakat değinmek istediğim insan bu kadar sonsuzun içerisinde olduğundan kendisini mutlak olmaya zorluyor. Yani sıfatlar birbirlerine zıtlar bu zıtlıkları kişi bünyesinde barındıramadığı için bilinç dışına itiliyor yada red edilip şeytanlaştırılıyor. Yada en basitinden tutarlı olmak zorunda hissediyor. Ama çok basit bir şeyi gözden kaçırdığımızı fark ettim. Oda mutlak olan bizim bu bedenimiz değil mutlak olan kaderimiz ve ruhumuzu oluşturan sonsuz sıfatlar.

Şimdi kader ve ruh kavramlarına hayali yanlış fikirler yüklediğimizde yani imgelemde herhangi bir görüntü oluşuyorsa orada sonsuz fikri yok demektir.

İnsanın en genel düzeyde kapsayıcı yargısı kalbidir 4. evi ve çakrasıdır. Ay ile temsil edilmez ayın kendisidir yani ruh noktasının keşfinden sonra ay için kalbimde inanılmaz bir aşk gelişti yani onun orada olduğu için ne kadar şükür etsem azdır.

Davetim herkese yani kaderinde kalbine bakmak olan herkese kader mutlak değişmezdir öngörüler yapılabilir ama tutarlı olmak çok zordur bu yüzden ne zaman olacağı bilinebilir ama ne olduğu bilinemez. Fikirlerime en çok allerji duyanlar belkide ileride en çok sahiplenirler. Hayat genel olarak böyle işler zaten.

https://astrolord.org/ruh/

Erişim linki eğer mail adresinize gelmediyse SPAM klasörünü kontrol ediniz!

Program basit bir Ay saati yani ayın kalbimize getirdiği anlık duygular. Önemli olan en büyük 3 sembol ve üzerlerine tıklayınca ilgili video ve bilgi açılıyor. Periyotlarıda en büyük olan 2.5günde bir değişiyor bir küçüğü 5saat küçük olan da 25dk. Bilgi için Youtube Videoları!

Sevgiler Selamlar

Kategori:Genel