İçeriğe geç

Ruh Noktası Danışmanlığı Yol Haritası

Para karşılığı bir danışmanlık verebilmek için ne yaptığımı neyi nasıl yaptığımı bilmem gerekir. Şimdi kendimi biliyor olmam gelecekteki yapacaklarımı bilmemi gerektirmiyor. Biliyor gibi gözükecek kadar da ezik değilim. Ama zaman içerisinde taşlar yerine oturuyor bir haftadan falza süredir bunun üzerinde çalışıyorum oldu dediğimde videoyu çekeceğim. Yada videoyu çektiğimde olduğunu anlayacağım.

Yan tarafta bahsettiğim kadersel etkileşim şimdi anlatmaya çalıştığım şey ile ilgili. Yani ruh noktası danışmanlığı vereceğim ama acele edersem alacağım dersleri seziyorum bu yüzden kadere beni iletmesi için izin veriyorum. Zamanı geldiğinde neyin ne olduğunu anlamış ve anlatabiliyor olacağım.

Bunu neden bu kadar önemsiyorum çünkü çok önemli, hatta hayattaki en önemli şey olan, insan ruhu üzerine çalışıyorum.

Verdiğim danışmanlığın benim atacağım havanın ötesinde danışan açısından bir adım da olsa atabilmesi ve benim bunu görüp emin olmam gerekiyor. Vereceğim hizmetin bir yaraya merhem olabilmesi için danışanımın beni anlaması gerekiyor ve fakat insanlara karanlık yanları anlatıldığında anlamak kolay değil.

Horoskoptaki gezegenlerin bulunduğu konumlar bizim bilinç ile yaşadığımız enerjilerdir. Klasik astroloji yorumları bu gezegenleri kapsadığından kişinin zaten bildiği yönlerinin ona iletilmesi ile sonuçlanır. Fakat kişinin hayatta gerçek bir adım atabilmesi gölge yönlerini aydınlığa kavuşturmasıyla olur. Kişi zaten güçlü yönlerinin üzerine daha fazla gidecek olursa EGOsunda tek taraflı bir genişleme olur. Yani haritadaki/ruhtaki dengesizlik git gide artma eğilimi gösterir. Danışmanlar çok mutlu ayrılabilirler ama hayat karşısında çoğunlukla moralden fazlası kazanılmaz.

İnsanların gölge yön hesaplamalarını nasıl yaptıklarını bilemiyorum aman bunun için eğitim al falan demeyin (ayıp) kaderin bana getireceği bilgi eğer eğitimle olacaksa muhakkak alırım.

Benim insan ruhunu kavrayışıma göre her gezegenin 180 derece karşısında bulunan nokta bilinç dışı duygusal olarak bulunur. Bu noktalar gölge yönlerdir. Bu enerjileri duygusal veya ruhsal olarak içimizde taşımamıza rağmen bilincimiz tarafından red edilirler. Bu gölge yönlerin anlaşılabilmesi için ona engel olan yani karşısında bulunan gezegenin bizi nasıl etkilediğini anlamalıyız. Yani neyi abarttığımızı anlayacağız ki eksik kalanı bilincimizde olmayanı araştırabilelim. Zaten klasik astroloji araştırmasındaki güçlü yönleri biliyoruz bunları pohpohlamak yerine zıtlarını nasıl olup da red ettiğimizi anlamaya çalışmalıyız.

Şimdi gelelim RUH NOKTASI’na ki, haritadaki en önemli noktadır. En büyük bilinç noktasıdır. Sıkı sıkıya sarıldığımız ruh halimiz gibidir. GAD ve KAD için anlatılanlar burası için geçerli yani GAD ruh noktası takılmışız orada ve karşı tarafa KAD a gitmek istiyoruz. Mantık tamamen aynı fakat gad-kad arasında böyle bir ilişki yok maalesef. Hayallerinizi yıktığımı biliyorum ama en azından 2-3 örnek gördüm kendim dahil KAD dan GAD a gitmeye çalışan sebebi de bahsettiğim noktalardan kaynaklanıyor. Eğer gada yakın bir bilinç dışı nokta varsa burası karanlıkta kalır ve kad aktif olur bu sefer kişi gada gitmek zorundadır. GAD ve KAD a dair fikirlerim netleşti ama hayallerinizi yıkacağı için anlatmaya pek hevesli değilim.

Şimdi ruh noktası tek başına bulunamaz tanımı gereği ay ve güneş ile birlikte var olur ve şans noktası ile birlikte bulunur. Yani Güneşin Ay ile yaptığı açı Ruh noktası iken Ayın Güneş ile yaptığı açı Şans noktasıdır.

Yani iki gezegen arasındaki açı incelendiğinde aslında 2 bilinç ve 2 de bilinç dışı noktadan söz edilebilir. Aynı şey Asc içinde geçerlidir. Yani haritadaki bir gezegen tek başına varlığı ile haritadaki 4 noktayı etkiler. Buna Kontra-Antisyen / Antisyen kavramlarında rastlıyoruz. Ayrıca grafik üzerinden antisyen kavramlarının detaylarını anlatacağım.

Şimdi danışmanlık alıyorsunuz diyelim öncelikle böyle bir karar verip almaya başladığınızda büyük bir sorumluluk altına girmiş olacaksınız. Şöyle açıklamaya çalışayım, ilk aşamada haritanızı açıp sizin ruh noktası ve şans noktası na dair bir yazı yazacağım örneğini video ile birlikte göreceksiniz. Bu noktadan sonra sizin sorumluluğunuz başlıyor. Öncelikle okumak sonra anlamaya çalışmak ve en sonunda da bana geri dönüş vermek. Yani bunu telefonla veya yazarak yapabilirsiniz. Burada önemli olan benim sizi ve hayattaki sorununuzu kavramış olmam. Çünkü asıl danışmanlık sizden alacağım dönüş ile başlayacak.

En başta yazdığım bilgilendirme yazısı tanımlardan oluşan felsefi içerikli çok derin anlamlı olduğundan bu yazıyı ilerleyen zamanlarda gözden geçirmek faydanıza olacaktır. Ama danışmanlık dahilinde amacım sizin ruh noktanıza ve şans noktanıza dair bir farkındalık geliştirmeniz. Bunun olabilmesi için sizi anlayıp ona uygun ifadeler sizin hayatınıza dair olacak şekilde açıklamam gerekiyor. Yani asıl danışmanlık siz kendinize dair fikir sahibi olduğunuzda başlıyor. Tabi yazıyı okuyup ben bundan hiçbir şey anlamadım da diyebilirsiniz. Böyle bir durumda daha çok iletişim ile kendimi anlatmam gerekiyor.

Yani görüyorsunuz benden danışmanlık almak istiyorsanız ortada bir hap bilgi olmadığını ve kendinize dair farkındalığın kolay kazanılmadığını bilmeniz gerekiyor.

Yine de bana ne arkadaş sen güzel anlatıyorsun ben seni dinlemek istiyorum kendimde pek bir şey yapmak istemiyorum diyenleriniz varsa onlarda gelebilirler ihtiyaçları doğrultusunda onlar için ayrı bir program yaparız.

Ayrıca harita yorumu isteyenler olabilir açıkçası harita yorumunu çok faydalı görmüyorum videolarda da var oradaki yaklaşımlar işinize yarıyorsa harita yorumu da yaparım. Fakat ruh noktası danışmanlığı sırasında 2. aşamada sizi dinlerken haritanız benim önümde olacak ve orada sizin yönlendirmeniz sayesinde haritanızdaki gezegen konum ve açılarını değerlendiriyor olacağım dilerseniz bunları da danışmanlık sırasında anlatacağım.

Genel hatlarıyla planlarımı yazmaya çalıştım Youtube videosunda çok daha basit ve anlaşılır bir hali ile karşınıza çıkmayı umuyorum.

Sevgiler