İçeriğe geç

Duygulanım günlükleri 9 – Oğlak / 8-9 Aralık

Selamlar,

Açıkçası ne olduğunu anlamak konusunda en çok oğlak burcunda zorlandım. Önce ne olduğunu anlatayım.

Geçtiğimiz salı ve çarşamba günlerinde oğlak enerjisi resmen kalplerimizi buz kesti. Özellikle çarşamba gecesi oğlak enerjisinin en yoğun olduğu zaman diliminde herhangi birşey hissetmek imkansız hala geldi. Sebebine gelirsek; toplum içerisindeki mutlak denge ve uyumu sağlamak için herkesin kalbindeki ayrılık hislerinin ortadan kalkması gerekir.

Oğlak hepimizi ortaklaştırıyor fakat resmen sanki başımızda bir gardiyan varmış gibi hissettim. Yani ortak düzeni bozacak hiç bir eğlem; ne kişilerin kendileri tarafından, ne de karşıdaki kişi tarafından kabul edilmiyor. Yani kişi hem kendisini sınırlıyor hemde karşıdakinin sınırı aşması durumunda hemen uyarıya geçiyor.

İş dünyasının veya hayat dediğimiz dış dünyanın neden bu kadar acımasız olduğunu şimdi çok daha iyi anlamış oldum. Ortaya kurallar koyuluyor ve onlara uyuluyor duyguların bunlarla en ufak bir ilişkisi olmuyor yani oğlak burcu duygularla olan ilişkiyi kesiyor. Mutlak bir birliktelik hissi veriyor. Huzur ve güven ortamı yani kimsenin hiçbir konuda şüpheye düşmediği ve kendine ait özelliklerinin yok sayıldığı bir durum.

Sevgiler.

Kategori:Genel