İçeriğe geç

Duygulanım günlükleri 1 – 25 kasım

Selamlar,
Ay’ın hareketlerinin duyugularımız üzerindeki etkilerini incelemelerimin henüz başındayım. Fakat fark ettiklerim ve hissettiklerimi paylaşmak istiyorum ki diğer insanların tepkilerini merak ediyorum.

Pazar gününden beridir kalbimiz vereceğimiz kararlardaydı. Yani hani bir karar vermek üzereyken nasıl hissederiz bir gerginlik sıkıntı olur başlarda fakat süreç ilerledikçe verdiğimiz karardan git gide daha emin oluruz. İşte pazar gününden bugüne hissettiklerimiz de zaman içerisinde böyle bir değişim gösterdi. Karar vermek için iyi ve kötünün ayrıştırılması gerekiyor işte bu yüzden sıkıntı oluyor çünkü uygunsuz olsa da bir taraftan vaz geçmek gerekiyor. Tekrar söylemek istiyorum karar kalbimizde verilir yin ile yang arasında bir seçim yapılır iyi ile kötü. Anlattıklarım yengeç burcuydu ve 4. çakramızda kalbimizde bulunuyor. Bu zaman dilimi hayatımız ile ilgili kararlar almak için çok uygun bir dönem. Kararlaştıramadığınız işlerinizi gözden geçireceğiniz bir zaman.

Geçen günler ile alakalı bu anlattıklarım kişisel deneyimlerime dayanıyor ve yengeç döneminin son anlarında bunları yazıyorum. Buradan sonra yazacaklarım Aslan burcu için olacak ve bende ilk defa deneyimleyeceğim için sonuçları birlikte göreceğiz.

25/11 Çarşamba 00:14 anı itibariyle artık kalbimiz yüreğimiz dikkatimiz birşeyler yapmakta olacak. Çalışmak üretmek birleştirmek için çok güzel bir zaman dilimi olacak. Geçtiğimiz 2 gün biraz buruk geçmiş olmalı hatta ondan önceki 2gün daha da kötü olmalı. Ama artık güneşin kalbimizde doğması gerekiyor. Kalbimiz hep yaptığımız işlerde oluşturduğumuz fikir ve projelerde olacak. Daha uzun yazmak isterdim ama duygusal olarak nasıl bir deneyim olacağını gerçekten bilmiyorum başak zamanı geldiğinde 27/11 Cuma 20:45 tekrardan değerlendirme yapacağım.
Sevgiler.

Kategori:Genel