İçeriğe geç

Duygulanım günlükleri 4 – Aslan genel – 26 kasım

Geçen gün içerisinde aslan burcu duygusal deneyiminin yarısından fazlasını tamamladık. Bütünleşme hissi, tamamlanmış olma, eksik olmama duygusu kalbimizde bulunmaya devam ediyor. Tek başına kral kraliçe gibi hissediyorsun.

Belirsiz işlerde birşeyler yapıp sonuca ulaşmak çok da kolay değil. İşin içeriğindeki eksikleri görme vakti onların bütünlüğünü sağlayacak düşüncelerin oluştuğu vakit. Yeni bir işe başlamak hiç akıllıca değil çünkü kalbimizde zaten mükemmel hissediyoruz. Yeni bir işin kusurlarına odaklanmak çok zor olacaktır.

Bitirilmesi gereken ne olduğu belli olan işlerin bitirilmesi yapılacak en iyi şey gibi görünüyor.

Kişisel deneyimimden bahsedecek olursam biraz karışık. Çünkü zihin dünyam kesinlikle tamamlanmış değil birçok mesele belirsizlik içerisinde kararlar alınması gerekiyor. Yengeç burcundayken daha iyi hissediyordum çünkü kararlar almak iyi geliyordu. Fakat şu anda kendimi tamamlanmış hissetmeme rağmen zihnim bunun zıttı fikirleri oluşturarak beni etkilemeye çalışıyor fakat içinde bulunduğumuz enerjiyi değiştiremiyor sadece ona eşlik ediyor. Yani hem tam hissediyorum hemde biraz yarım.

Cuma akşamına kadar sakiniz dinlenip eğlenip iyi vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum. Veya eksik kalmamasını istediğiniz işlerinize odaklanın.

Bir sonraki yazının ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor. 🙂

Sevgiler.

Kategori:Genel