İçeriğe geç

Duygulanım günlükleri 2 – 25 kasım

Dün gece yarısı başlayan aşk, övgü ve sevinç enerjisinin tamamlanması cuma akşamını bulacak. Yaptığımız herşeyi yapabilmemiz için yüreğimizde yanan bir ateş olması gerekir. Bu zaman diliminde yüreğimizde hissetiğimiz coşkuya sırayla farklı enerjiler eşlik edecek. Bu enerjileri günlük olarak takip edeceğiz.

2020-11-25 16:43
Yaklaşık 5 saatlik bir zaman diliminde yüreğimizdeki Aslan yani aşk enerjisine, Yengeç yani karar enerjisi eşlik edecek. Yani bu zaman diliminde kararlarımızı yapılandırabiliriz. Yeni kararlar almak için çok uygun bir zaman dilimi. Yani yapacağımız bir işimiz var mesela ama tam nasıl olacağı belirsiz işte doğru kararlar bu anda rahatlıkla verilebilir. Projemizin hangi yöne gideceği belli olur.

Aşk ilişkilerinde ise coşkumuz karşımızdaki kişinin nasıl doğru bir seçim olduğu üzerinde olacaktır. Bu olumlama kendini iyi hissettirir. İşlerimiz içinde önceden verilmiş doğru kararların olumlaması işin yapımını, üretimini hızlandırır.

2020-11-25 22:15
Bu dakikadan sonraki yaklaşık 5 saat aşk enerjisini en yüksek derecede kalbimizde deneyimleyeceğiz. Aşk ve İş yaparken olabilecek en büyük coşku bu zaman diliminde yaşanacak. Fakat yine bende ilk defa deneyimleyeceğim için yazının devamını geceye bırakıyorum.


Kategori:Genel